Banii n-aduc fericirea – Happy Planet Index

Rezultat al unui studiu guvernului Marii Britanii despre, 5 pasi care te duc spre fericire.

Intretine relatii
Intretine relatii cu oamenii din jurul tau. Cu familia, prietenii, colegii si vecinii. Acasa, la munca, la scoala sau in comunitatea locala. Gandeste-te la conexiuni ca pietre de temelie ale vietii si investeste timp in dezvoltarea lor. Intretinand conexiunile ziua iti va fi mai bogata.

Fii activ
Fa o plimbare sau o alergare. Iesi afara. mergi cu bicicleta. Joaca-te un joc. Mergi in gradina. Danseaza. Exercitiile te fac sa te simti bine. Cel mai important, descopera o activitate fizica ce-ti place, sa fie pe masura ta.

Fii atent
Fii curios. Surprinde frumosul. Remarca lucrurile iesite din comun. Savureaza momentul, indiferent ca mergi spre serviciu, mananci pranzul, sau vorbesti cu prietenii. Fi atent la lumea din jurul tau si la ceea ce simti. Reflectand la ceea ce simti te va ajuta sa apreciezi lucrurile importante pentru tine.

Invata in permanenta
Incearca ceva nou. Redescopera o pasiune mai veche. Inscrie-te la un curs pentru ea. Repara o bicicleta. Invata sa canti la un instrument sau cum sa-ti gatesti felul preferat. Seteaza-ti o provocare ce te va bucura cand o implinesti. Invatarea de lucruri noi iti da incredere in tine si totodata e si distractiv.

Daruieste
Fa ceva frumos pentru un prieten, sau un strain. Multumeste cuiva. Zambeste. Ofera-te voluntar.

Click aici pentru clip remarcabil direct in limba romana, sau direct mai jos pe subtitles.

de la el http://www.nicmarks.org/

2 thoughts on “Banii n-aduc fericirea – Happy Planet Index

  1. Pe langa toate astea eu as mai adauga acceptarea: accepta tot ce e in jurul tau, tot ce ti se intampla, tot ce vine spre tine si ce pleaca de la tine. Abia cand intri in armonie cu tot ce te inconjoara si cand intelegi ca nu ti se intampla nimic din ce n-ar trebui sa se intample, atunci ai acces la fericirea deplina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Introdu numarul astfel incat suma sa fie corecta * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.