Le Monde – Sondaj: 42% dintre francezi si 40% dintre germani considera Islamul o amenintare la identitatea nationala.

Comunitatile musulmane din Europa starnesc dezbateri periodice cu privire la compatibilitatea Islamului cu democratiile occidentale. Astfel, aproape jumatate dintre francezi si germani considera ca prezenta musulmanilor reprezinta o mare amenintare pentru identitatea tarilor lor, dezvaluie un sondaj realizat de IFOP (Institutul Francez de Opinie Publica) pentru Le Monde.
Via HotNews.ro, in Le Monde

Apropos si de studiul acesta al CNN-ului:
Mohammed, cel mai des intalnit nume in Anglia la bebelusi.

Sau de ce spunea Neagu Djuvara aici:

Proiectul european vi se pare viabil, dat fiind modul în care a răspuns UE crizei economice?

Dacă introduc cumva şi Turcia în Uniunea Europeană, atunci acest proiect nu mai e viabil deloc. Mă surprinde că unii politicieni europeni îşi pot închipui că Europa se poate întinde până în Iran. În plus, mai aduci în Europa vreo 70 de milioane de musulmani, după ce aici mai sunt vreo 25 de milioane. Prin urmare, continentul nostru va deveni majoritar musulman. O sută de milioane de musulmani în Europa înseamnă o sută de milioane de credincioşi practicanţi. Pe continentul nostru nu cred că sunt o sută de milioane de creştini practicanţi… Devenim minoritari.

Completare ulterioara:
Multumesc Adi pentru clip.
Cateva minute ce se bazeaza pe statistici de luat in calcul, ce demonstreaza cum datorita faptului ca noi crestinii nu facem destui copii + datorita imigratiei musulmane, lumea occidentala va deveni musulmana in 30-50 de ani.

3 thoughts on “Le Monde – Sondaj: 42% dintre francezi si 40% dintre germani considera Islamul o amenintare la identitatea nationala.

  1. Pentru toti cei interesati de subiect, le recomand un videoclip sugestiv: http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU

    Amu, ca si comentariu, eu spun ca este o falsa problema, la fel cum este cea cu tiganii, rusii, chinezii si tot asa. Adevarata problema este calitatea morala a oamenilor in sensul lipsei ei.

    Nu vad ce problema e ca cineva spune Doamne, Doamne si altul Allah, Allah. Problema vine atunci cand cineva (chinez, musulman sau crestin) fura, ucide, minte, inseala….. culmea, TOATE contra acelor recomandari gasite in TOATE religiile lumii.

  2. Na ca am dat publicare inainte de a termina. Paranteza: catalin, poate o functie de editare nu ar strica pentru momente ca acestea.

    Sa revin: am uitat mai sus sa spun ca acele recomandari le stim toti sau macar am auzit de ele. Sunt cele 10 porunci. Eu le spun recomandari idispensabile pentru supravietuirea individului, colectivitatii si speciei umane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Introdu numarul astfel incat suma sa fie corecta * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.