ClipTED: au implantat cipuri in animale si acum le controleaza miscarea de pe PC.Voi ce credeti, suntem in directia buna?

Uita-te la prezentarea video de mai jos, ca sa vezi unde a ajuns bio ingineria:

 • au implantat cip-uri in soricei, si le controleaza miscarile de pe calculator
 • au facut animale fosforescente, preluand o gena de la alte animale fosforescent
 • au scos un creier de la ceva peste si l-au facut sa controleze o mica masinarie

Tu ce crezi, mergem in directia buna?

Link direct in limba romana aici, sau pe subtitrare, mai jos.

7 thoughts on “ClipTED: au implantat cipuri in animale si acum le controleaza miscarea de pe PC.Voi ce credeti, suntem in directia buna?

 1. Playing God implica riscuri. Aproximativ on topic: Poate mai apucam sa traim si noi momentul in care ID-ul nostru o sa fie amprenta digitala, lumea intreaga o sa fie un Big Brother, o sa apara revolte si un razboi mondial pe linga care ce se intimpla acuma intre musulmani si non-believers e joaca de copii.

 2. Cred ca vom face toate “greselie” posibile, pentru ca la un moment dat, pana si cei mai intelepti dintre noi vor crede ca ele sunt cele mai de dorit a se implini, iar in final ne vom autocorecta si vom evolua.
  “Greselile” au rolul lor, prin faptul ca certifica ca directia aleasa e gresita, insa, cu conditia sa tragem invataturile necesare pana nu e prea tarziu.

 3. @ none – istoria ne demonstreaza exact contrariul.

  In 89 noi, cei care am fost in strada, am cerut LIBERTATE si sa scapam de dictatura. Priveste in jur si ai sa vezi ca poporul a ales un securist – care a reinstaurat dictatura, interceptarile si manipularea + marea retea de informatori – asta dupa ce inaintea lui acelasi popor a votat cu ambele maini un comunist.

  Unde vezi tu ca omenirea invata lectiile istoriei ?

  Mai vrei ?
  Lectia Coreea a vost urmata de lectia Vietnam, apoi de lectia Afganistan, acum vedem lectia Irak…. gurile rele spun ca urmeaza lectia Iran…… s-a invatat ceva din miile de morti si milioanele de schiloditi ?

  Eu spun ca suntem la un fir de par de disparitia ca specie si nu ET din alta galaxie o sa ne omoare, ci noi, cu manutele noastre. Daca mai rezistam prin adaptare de milioane de ani la virusul gripal, ma intreb cine supravietuieste cand un virus de laborator o sa scape ? E numai o chestie de probabilitate ca intr-o zi sa scape sau un mare strateg sa il arunce undeva ca sa puna mana pe inca o punga de petrol.

 4. Subiectele deschise de tine mai sus sunt profunde si greu de discutat in cadrul acesta.

  Daca timpul iti permite arunca te rog o privire pe linkurile de mai jos, eu cred ca subiectul in sine se apropie mult de tema propusa de Catalin Petru, iar stirea de mai jos e o demonstratie a faptului ca umanitatea se autocorecteaza chiar daca nu foarte repede si chiar daca nu toti in aceasi masura.

  PS: sa nu incercam sa ne pacalim singuri ca ei au cu ce si noi si alti nu avem. Ar putea ca in loc sa investeasca sumele respective sa reduca impozitele si fiecare cetatean al lor sa fie mai multumit si mai relaxat, insa surpriza cetateni nu vor asta … arunca o privire si pe al doilea link

  http://www3.nhk.or.jp/daily/english/16_05.html

  http://www.wsws.org/articles/2011/mar2011/gdem-m28.shtml

 5. curiozitatea a omorat pisica…
  De la Adam incoace omenirea merge spre autodistrugere . Dumnezeu a intervenit de doua ori in istorie pentru a reinnoi lumea . Prima data prin potop , a doua oara prin Iisus Hristos . Va mai fi si a treia oara ( si ultima), prin pototpul de foc ( ala o sa-l declansam noi cu manutele noastre).
  Nimeni nu invata din greseli .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Introdu numarul astfel incat suma sa fie corecta * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.