Homosexualitatea in .ro incotro? Ia-ti 2 minute si fa ceva sa pui o mica frana

Later edit: acest post nu e o invitatie la dialog virtual, ci o rugaminte adresata celor ce-mi impartasesc credinta. Teologia, va rog sa ma iertati, nu sunt in stare s-o discut virtual.

Am prieteni homosexuali!!!
Ma inteleg bine cu ei, dar asta nu inseamna ca sunt de acord cu ei.
Putem filozofa mult despre ce e iubirea!
Un parinte britanic spunea f frumos ca atunci veneau sa i se confeseze cupluri de gay, le spunea:
Iubiti-va, dar infranati-va trupeste!

Pe scurt, mi-as dori sa nu devina Romania prea “occidentala” la acest capitol, astfel te rog, daca vrei, ia-ti si tu 2 minute sa completezi pe site-ul CNA-ului, o sesizare impotriva emisiunii  ProTV-ului cu casatoriile homosexuale.
Asta inseamna democratie, implica-te, atunci cand ai parghii!

Formularul il gasesti la acest link.
Completeaza toate datele necesare, iar la sectiunea continutul reclamatiei, daca n-ai argumentele tale, insereaza textul de mai jos.

“În data de 11 septembrie, începând cu ora 20:30 postul PRO TV a difuzat emisiunea “Patru nunți și o provocare“, în cadrul căreia s-au difuzat imagini de natură a bulversa dezvoltarea psiho-socială a copiilor și a persoanelor cu probleme de relaționare socială. Mai precis, în emisiunea în cauză s-a oficiat o “căsătorie” între doi homosexuali, lucru care contravine Codului Civil românesc aflat în vigoare, și s-a pus un accent excesiv pe momentele de tandrețe, (sărutări, mângâieri etc) arătate în prim-plan.

Mai mult, în cadrul aceleiași emisiuni s-au făcut remarci ofensatoare la adresa Bisericii Ortodoxe Române, comunitate al cărei membru sunt, împreună cu familia mea. Consider emisiunea ca făcând parte dintr-un proces de reeducare prin divertisment, pentru ca reperele după care a funcționat societatea și familia până astăzi să fie distruse.

În numele familiei mele, precum și al legislației CNA care pune pe primul plan protecția fizică, morală și mentală a minorilor, vă cer să opriți de la difuzare această emisiune și sa dispuneți sancționarea postului PRO TV.”