Istoria adevarata a omenirii e cea din arhivele serviciilor secrete

Filmul documentar “Hodorkovsky” a disparut din biroul regizorului. Varianta editata a filmului documentar despre oligarhul rus Hodorkovski a fost furata din biroul de la Berlin al regizorului. Furtul a avut loc cu cateva zile inainte de premiera mondiala a filmului. Politia a descris evenimentul ca fiind un “o spargere foarte profesionista”. Patru computere care contineau varianta finala a filmului, intitulata simplu “Hodorkovsky” a disparut din biroul regizorului. Documentarul urma sa aiba premiera in cadrul festivalului de film de la Berlin de saptamana viitoare. Aceasta este pentru a doua oara cand filmul a fost furat, scrie The Guardian.

http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-subiectele_zilei-8281321-presa-diagonala-rusia-expulzat-corespondent-ziarului-the-guardian-unul-dintre-punctele-vamale-dintre-bulgaria-grecia-fost-inchis-urma-unor-proteste-cultivatorii-salata-din-spania-sunt-considerati-scla.htm

Directorul Google din Egipt, dat disparut pe 27 ianuarie, a fost eliberat
de I.R. HotNews.ro
Luni, 7 februarie 2011, 17:36 Actualitate | Internaţional

Directorul departamentului de marketing al Google pentru Orientul Mijlociu si Africa de Nord, Wael Ghonim, care a disparut pe 27 ianuarie in Cairo, a fost eliberat luni, informeaza televiziunea Al Arabyia, citata de Reuters.

Potrivit organizatiei Amnesty International, care citeaza martori oculari, el fusese arestat de persoane in civil, probabil membri ai serviciilor de securitate egiptene, in cursul manifestatiilor anti-guvernamentale, in cartierul Mohandessin din Cairo.

Google anuntase saptamana trecuta ca il cauta pe Ghonim si a dat publicitatii un numar de telefon unde puteau fi primite informatii legate de acesta.

Nu se cunosc mai multe detalii legate de retinerea lui Ghonim. Seful Orascom Telecom, Nabuig Sawiris, a declarat ca autoritatile i-au promis ca directorul Google va fi eliberat luni.

Fratele lui Ghonim a declarat, contactat de Reuters, ca nici familia nu are informatii suplimentare si ca a aflat de eliberarea fratelui sau tot de la Al Arabyia.

Amnesty International si-a exprimat nelinistea, duminica, fata de eventuala maltratare si chiar tortura in inchisoare al lui Ghonim.

Multumesc HotNews.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Introdu numarul astfel incat suma sa fie corecta * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.