TED – Lucruri marunte care pot face diferente mari. Frumos om de marketing!

Ar putea să pară că problemele complicate au nevoie de soluţii complicate, dar Rory Sutherland spune că multe variante scumpe si stralucitoare pur şi simplu pun în umbră răspunsuri mai bune, dar mai simple. Pentru a exemplifica, el foloseşte economie comportamentală şi multe exemple pline de umor.

Link direct in limba romana aici.

2 thoughts on “TED – Lucruri marunte care pot face diferente mari. Frumos om de marketing!

  1. Chiar in cadrul Studentfest la sectiunea literatura a fost o conferinta la mansarda din bastion tinuta de TEDx Timisoara, posibila prin intermediul lui Vlad Fiscutea, unde au fost proiectate cateva filmulete cu diferiti oameni din cadrul TED ce abordau teme ca succesul, marketingul si compromisul in societate.

    Foarte interesante filmulete, abordeaza diferite teme complexe prin exemple si argumente simple, unele considerate neconventionale de societate ( foarte bine ai precizat “Lucruri marunte care pot face diferente mari” ), motiv pentru care si noi de la OSUT Timisoara am inceput sa ne implicam activ in cadrul TEDx si eu personal recomand oricarei persoane sa urmareasca cu atentie materialele publicate si sa participe la evenimentele organizate de ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Introdu numarul astfel incat suma sa fie corecta * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.