Ce ai de pierdut? Hai! Cursuri gratis de prim ajutor, predate de SMURD, durata 1.5h, in urmatoarele orase:

Si noi tre sa facem tot ce putem …
Eu m-am inscris, astept sa vad cand o sa fie organizate.
Fa-o si tu pe salvez.ro.

Cursurile de prim ajutor sunt organizate in Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Piatra Neamt, Sibiu, Targu Mures, Targoviste si Timisoara. Cursurile vor fi predate de catre paramedici SMURD si dureaza maxim o ora si jumatate. In fiecare oras se vor organiza cursuri saptamanale pentru elevi si studenti (programul acestora si inscrierea elevilor se va face prin colaborarea directa cu scolile si institutiile de invatamant superior) si cursuri pentru publicul larg (frecventa acestora va depinde de numarul de persoane care se vor inscrie pe site).

Pentru toate cursurile de prim ajutor organizate in cadrul campaniei “O viata poate depinde de tine!” participarea la curs este gratuita, atat pentru elevi, studenti, cat si pentru publicul larg.

Daca vrei sa participi la cursurile de prim ajutor pe care le organizam in orasele Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Piatra Neamt, Sibiu, Targu Mures, Targoviste si Timisoara te rugam sa te inscrii prin completarea formularului. Imediat ce deschidem o noua sesiune de cursuri (aceasta se va intampla in functie de numarul celor care se vor inscrie) te vom contacta pentru a te anunta datele stabilite si ca sa ne confirmi participarea.

Spot prezentare al campaniei …

via Richie.

9 thoughts on “Ce ai de pierdut? Hai! Cursuri gratis de prim ajutor, predate de SMURD, durata 1.5h, in urmatoarele orase:

  1. Ms….Mi-am dat seama că nu faci parte dintre organizatori, abia după ce am trimis comentariul:)…Scuze…Când ăncepi cursurile să ne povesteşti cum e 🙂

  2. Am dori sa facem un instructaj pentru 25 de profesori diriginti şi personal didactic auxiliar. Se asemeni va rugam să ne comunicati daca la finalizarea instructajului se primeşte un document care sa ateste acest lucru.
    Daniela Sandu, secretar şef

  3. cam cand incep aceste cursuri si ce imi trebuie pentru a ma inscrie?

  4. Buna ziua! As dori sa-mi spuneti daca mai este valabil campania de prim ajutor gratuit,sunt din Constanta sau cand este posibil sa mai ajungeti in orasul mai sus mentionat! multumesc!

Comments are closed.