Clip australian 5mins, despre unele carnuri din magazine si ce lipici/chimicale au in ele

OK, trecem peste procentul de validitate al textului de mai jos, stie toata lumea ce contin mezelurile.

Buba e alta, ca statul trebuie sa joace un rol de politai, intre toate firmele.
Politati care de fapt e platit de “hot”.
Viitorul suna bine nu?
Spune-ti parerea, tu ce solutie vezi, macro-economic vorbind?

Vedeti cum carnea macra este de fapt facuta din resturi lipite intre ele!

Un reportaj socant realizat de cei de la Australia’s TodayTonight TVshow despre lipiciul introdus in carne dezvaluie secretele murdare din aceasta industrie. Iar, daca folosirea acestor enzime – asa-numitul meat glue – este practicata in Marea Britanie, probabil ca asa se face peste tot. Daca le vezi in galantare, esti convins ca ceea ce cumperi sunt bucati de carne macra. De fapt, sunt resturi de carne tinute laolalta de acest lipici. Vita, porc, peste, orice… Ceea ce este grav este ca, odata gatita, te expui bacteriilor continute de bucatile de carne lipite…
Pudra alba vanduta la kilogram este secretul murdar din industria carnii. Lipiciul acesta face ca resturi de vita, miel, gaina sau peste, ce de obicei sunt aruncate, sa devina ceva ce pare o bucata de carne macra. Restaurante si macelari pot vinde asa ceva. Uimitor este ca pana si bucatari profesionisti nu pot face diferenta odata gatita aceasta carne din resturi.
Ce este transglutaminase
Lipiciul pentru carne este o enzima sub forma de pudra, derivata din plasma din sangele vitelor si porcilor. De asemenea, contine si maltodextrin si sodium caseinate, o proteina din lapte.

Clip via Florin F.
Poza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Introdu numarul astfel incat suma sa fie corecta * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.