Roman, a inceput sa alerge la 52 de ani, are 79 acum, duminica a alergat 21km. Ion Gheorghe maratonistul

LE: Mosion Gheorghe e numele complet, multumesc Augustin.

Prostutza mintea omului.
Daca vrei sa faci ceva, iti da motive s-o faci!
Daca nu vrei sa faci ceva, iti da motive sa n-o faci.

La fel e si cu Dumnezeu.
Daca-L cauti zicand, cred, ti se va arata, vei percepe.
De cauti motive sa nu-L vezi, nu-L vei vedea.

M-am intersectat cu nenea la multe concursuri!
Chapeau bas!
Citeste-i povestea mai jos.

Cel mai in varsta participant la Maratonul Timisoarei, aradeanul Ion Gheorghe , in varsta de 79 de ani a primit un premiu special de la organizatori. Batranul a anuntat ca va mai participa la doua maratoane in perioada urmatoare.

Ion Gheorghe s-a apucat de alergat la 52 de ani. Ca sa slabeasca. Acum are 79 si participe in continuare la concursuri. Si nu la orice proba, ci la probe de maraton. Duminica, in cadrul Maratonului Timisoarei, aradeanul a alergat in proba de semimaraton-21 de km si desi a ajuns la finish abia cand ceilalti participanti incheiau festivitatea de premiere, nu s-a lasat. Mos Ion, asa cum este alintat batranul de ceilalti concurenti a parcurs traseul in 2 ore,6 minute si 47 de secunde.
Veniti sa oficieze festivitatea de premiere, primarul Nicolae Robu si viceprimarii Sorin Grindeanu si Dan Diaconu au ramas special sa il astepte pe Ion Gheorghe pentru a-l felicita. Concurentul le-a explicat apoi, la microfon care este secretul sau:”Mananc ce imi place, beau ce imi place!”, a spus batranul, care a explicat cum a ajus sa alerge in probe de maraton: ”M-am apucat la 52 de ani de alergat ca sa slabesc. Pana atunci nu am avut treaba cu concursuri sau cu alergarile. Dar alergatul m-a ajutat mult. Am dat jos vreo 7-8 kilograme si dupa doi ani de alergari un plaman pe care il aveam bolnav s-a vindecat. La fel ca si psihicul meu, pentru ca nu am stat prea bine cu moralul dupa ce am vazut bolnavii de la spitalul de TBC”, a marturisit Ion Gheorghe.
Aradeanul a primit pe langa diploma de participare si un premiu special in bani. ”Ne vedem la anul!” a anuntat la final batranul care mai are programate doua concursuri in perioada urmatoare.Multumesc pt. articol Opinia Timisoarei si poza 2, CS Tibiscus.

3 thoughts on “Roman, a inceput sa alerge la 52 de ani, are 79 acum, duminica a alergat 21km. Ion Gheorghe maratonistul

 1. Salut Catalin,

  Imi place foarte mult ce gasesc pe blogul tau.
  Pe mos il cheama Mosion Gheorghe. Chiar asa il cheama in buletin: Mosion Gheorghe.
  L-am vazut si eu anul trecut la Timisoara.
  Citatul complet este: “Mananc ce-mi place, beau ce-mi place, si fac ce-mi place”

  Bafta la alergat.
  Augustin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Introdu numarul astfel incat suma sa fie corecta * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.