În loc de televizor, aveti clipurile TED in limba romana

Recomandare ce poate inlocui televizorul.

Ce este TED?
TED sau conferintele TED, acronim ce inseamna – Technology Entertainment and Design (Tehnologie Divertisment și Design) sunt o serie de conferințe globale susținute de o asociație americana non-profit, organizate pentru a răspândi “ideile care merite promovate”.  Fiecare discurs are maxim 20 de minute.

La aceste conferinte participa vorbitori din orice domeniu, care au ceva remarcabil si interesant de spus. De-a lungul timpului, pe scena TED s-au perindat personalitati ca Bill Clinton, Bill Gates, Sir Richard Branson (Virgin),  laureati ai premiului Nobel, Bono sau fondatorii Google, Sergey Brin si Lary Page, ale caror prezentari au atins de fiecare data subiecte fierbinti. Dar si oameni simplii, care au facut lucruri remarcabile. Gen un nene care a inotat la polul nord vreo 15km la bustul gol.

La categoria Idei ce merita raspandite – TED, aveti deja postata o colectie de clipuri remarcabile ce va vor incanta mintea.

Un exemplu de astfel de clip e urmatorul, de 3 minute.
Stacey Kramer: oferă o mişcătoare parabolă personală de 3 minute care arată cum o experienţă nedorită — înfricoşătoare, traumatică, costisitoare — se poate dovedi a fi un cadou nepreţuit.

Click aici ca sa-l vezi direct in limba romana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Introdu numarul astfel incat suma sa fie corecta * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.